ASDA, Dyce

This is one of many projects we delivered under the ongoing ‘store refresh’ programme for Asda

Overview

Client:

Asda

Location:

Dyce, Aberdeen

Project:

Retail ‘store refresh'

Value:

£2.5 million

Duration:

10 weeks

The Brief

Coincide the Dyce ASDA store refurbishment with the ongoing ‘store refresh’ programme for Asda. Oversee and manage the entire store refurbishment project, including external work, ensuring work is completed on time and to a high level. Deliver a seamless service that minimises disruption to customers and employees.

The Scope

  • New flooring
  • New kitchen units
  • Charging points for phones
  • Soft seating area
  • Decoration
  • Installation of new energy efficient chilled cases
  • Roof plant and steelworks
  • Full external colour change to the entire store façade
  • Extensive metal cladding works to main elevation
  • New external canopies
  • External timber cladding to multiple lower level areas
  • New ceilings to various areas including checkout bank area
  • Upgrade to sprinkler systems
  • Asbestos removal

The Results

We internally refurbished the entire ASDA store in Dyce, Aberdeen, which has given it a completely new look and feel. We also carried out external works, including new metal cladding installation to the upper level of the building, and timber cladding to the lower level. A full redecoration of the entire store façade also took place, making the store much more appealing to customers. This project was carried out in a live environment, whilst trading, to minimise disruption to shoppers.

Quality | Honesty | Innovation | Teamwork

Quality | Honesty
Innovation | Teamwork