Morgan Motor Company, Malvern

We delivered an innovative scheme, with a strong focus on sustainability

Overview

Client:

Morgan Motor Company

Location:

Malvern

Project:

Visitor Centre Refurbishment

Value:

£1.8 million

Duration:

26 weeks

The Brief

Work closely with architects at Hewitt Studios to deliver an innovative new visitor centre for Morgan Motor Company that's sympathetic to the company's heritage and one that is sure to play a huge part in its exciting future. Focus on sustainability, improve energy efficiency, increase natural daylight within the centre, reduce surface water run-off and provide for end-of-life recycling of materials.

The Scope

  • Transformation of existing office space
  • New sculptural entrance foyer and reception
  • New car port structure
  • New showrooms
  • New ‘jewel box’ display space
  • New lighting scheme
  • Refurbished café and serving area
  • Refurbishment of theatre
  • Recladding of buildings
  • New roof overlining
  • New toilets
  • External kerbing and landscaping

The Results

The end result of our Morgan Motor Company refurbishment is a stunning total transformation of the site - a transformation that is sympathetic to Morgan’s heritage, yet still incorporates modern, contemporary features. The project was hindered by localised flooding and the COVID pandemic, which led to a period of site shutdown and presented several supply chain challenges, however, we believe the final outcome is something to be very proud of.

Quality | Honesty | Innovation | Teamwork

Quality | Honesty
Innovation | Teamwork