Morrisons, Ayr

One of many projects we have delivered as part of Morrisons' programme to update their stores and deliver more home shopping facilities

Overview

Client:

Morrisons

Location:

Ayr

Project:

New retail look

Value:

£3 million

Duration:

12 weeks

The Brief

To coincide with Morrisons' 'Fresh Look' framework, complete a full shop floor refurbishment of Morrisons' Ayr store, including a refresh of the staff areas and external perimeter of the store. Raise the ceiling height at the front and rear ends of the store to match the height of the main sales floor. Customer toilets must also be reconfigured and installed.

The Scope

  • Raise ceiling height
  • New bulkhead along Market Street
  • New signage
  • New configuration and finishes to customer toilets
  • Full decoration of sales floor walls and ceiling
  • New refrigeration cases and counters
  • New staff areas and external perimeter

The Results

After 12 weeks we achieved a full shop floor refurbishment that looks modern and attractive. We installed new signage, a new bulkhead along Market Street, and added new decoration to the sales floor walls, ensuring the store is in-keeping with Morrison’s 'Fresh Look' framework.

Quality | Honesty | Innovation | Teamwork

Quality | Honesty
Innovation | Teamwork