Polestar, Trafford Center Manchester

A stunning, minimalist space for the electric vehicle manufacturer

Overview

Client:

Polestar

Location:

Trafford Centre, Manchester

Project:

Refurbishment

Value:

£350k

Duration:

8 weeks

The Brief

We were appointed by Lookers PLC and Polestar to manage the fit-out of their new 2500 sq ft state-of-the-art retail space within the Trafford Centre, Manchester. The project, completed over 8 weeks, had to feature consultation rooms, a canteen area and more, whilst still maintaining a minimalist, innovative and sustainable feel to fit in with Polestar's overall brand ethos.

The Scope

  • Wall, floor & ceiling finishes
  • Associated fittings
  • Consultation rooms
  • Office space
  • Canteen area
  • Welfare facilities
  • Associated services
  • Alterations to an external area for electric vehicle charging

The Results

Our fit-out of Polestar's new retail space in Manchester was completed within the allotted 8 weeks and has provided a carefully designed, unique retail environment where customers can go to get to know Polestar cars. By working in collaboration with Lookers PLC and Polestar, and taking on board their company ethos, we’ve created a space that is completely on brand - minimalist, inspiring and innovative.

Quality | Honesty | Innovation | Teamwork

Quality | Honesty
Innovation | Teamwork